dinsdag 6 juli 2010

435 Scrub Jay Way

Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben geblogd en zijn dan ook helemaal verbaasd als we al 5 volgers hebben. Dat is super leuk natuurlijk, ook wel een beetje eng. Hopelijk hebben we internet anders zal het af en toe een berichtje worden. Zelf hebben we veel plezier bij het lezen van andere blogs, maar er zitten dan ook een paar hele professionele schrijvers bij. 

Maar ondertussen hebben we ook weer wat te vertellen. Het gaat natuurlijk opschieten voor ons. Als het goed is verblijven we in een villa aan 435 Scrub Jay Way in Sandy Ridge. We hebben op internet geen foto's kunnen ontdekken van binnen, maar de ligging is wel mooi. We zitten aan de achterkant lekker vrij.
Het was niet onze eerste keuze. We wilden graag aan de Troon Circle zitten in Highland Reserve. Dat is uiteindelijk niet gelukt omdat het managementbedrijf aldaar met de Floridazon is vertrokken. Gelukkig hadden we bij AV geboekt, dus die zijn op zoek gegaan naar een andere villa.
Zo blijft het ook nog een beetje spannend tot het moment dat we aankomen.

Ondertussen hebben we niet helemaal stil gezeten. We hebben kaartjes voor de honkbalwedstrijd Tampa Blue Ray tegen de New York Yankees geboekt en Jamie gaat samen met Wouter naar een concert van Rihanna in Tampa. Ook hebben we een reservering voor het dessertbuffet in Magic Kingdom, daarna hebben we dan een goed plekje om naar Wishes te kijken.

We hebben de Disney ultimate 21 dagen pas via internet besteld.
Waren van mening dat we iets zouden krijgen toegestuurd, maar dat blijkt ook een will call ticket te zijn. We hebben 14 dagen entree bij Universal via AV geboekt. Maar we maken er nog steeds een relaxte vakantie van hoor....
We hebben er zo'n ontzettende zin in.
Hope to see you real soon.
 

4 opmerkingen:

  1. Leuk de plek van de villa weten jullie al, tickets zijn een beetje verzameld... kortom het mag wel opschieten ....
    Nog veel plezier aan de voorpret hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jacqueline,

    Ik was even op zoek naar jullie omdat je zo lief had aangeboden om een fotolijstje voor me mee te nemen (als je die kon vinden) en wat blijkt nu toen ik je blog had gevonden.....Wij zaten vorig jaar in dezelfde villa als jullie nu zitten. Kijk maar op mijn andere blog.
    www.onceuponatimeinamerika.blogspot.com . Is dat toevallig!!!
    Wij hebben echt van de villa genoten hoor. Je zit daar heerlijk. Ook wij zouden eerst aan Troon Circle zitten maar kwamen ook op de Scrub Jay Way uit. Je hebt er nu natuurlijk weer een volger bij want ik ben wel heel benieuwd hoe jullie alles ervaren

    Veel plezier
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk jullie zijn gearriveerd.
    Het grote genieten kan gaan beginnen.
    Leuk om jullie te volgen,
    veel plezier
    Anita (Tans4USA)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey hoi Jacqueline,

    Wat leuk dat jullie dezelfde blog-layout hebben als wij in onze blog van dec 2009, is wel lekker vertrouwd zo. Wij zaten vorig jaar in de villa naast die van jullie (453) maar helaas kon AV die villas voor dit jaar voor ons niet meer boeken, raar maar waar. Als alternatief hebben wij via een eigenaar de villa op 501 Scub Jay Way geboekt. In september gaan we ook nog een aantal villa's bekijken, tenminste als de eigenaren daarmee instemmen ;-)

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen