woensdag 28 juli 2010

Dinsdag 27 juli 2010

We eten ons ontbijt in de villa en nemen de aardbeitjes, druiven, tomaatjes en broodjes mee naar Animal Kingdom. Het lukt niet om er met de opening te zijn, dus we gaan verder ook niet haasten. We beginnen met de gebruikelijke simba foto bij de tree en lopen door naar de Kilimanjaro safari. Het zweet loopt al overal langs maar toch kunnen we vandaag al beter tegen de hitte.

Foto met Lilo en Stitch

Festival Lion King
Meet and greet trail Donald Duck, hier staan maar 5 mensen voor ons, Mickey en Minnie slaan we even over want daar staat wel een hele lange rij.
Foto met Pooh, Eeyore en Tigger
Nemo musical

Lunchbreak
Dinoland met foto Pluto en Goofy

Kali River Rapids, Nikki ging ook mee en had haar regencape om maar dat hielp niet want we kwamen er verzopen uit.

Parade gekeken
2x Expedition Everest omdat Wout en Nikki geen gebruik maken van fastpass

We rijden naar de 92 en eten bij Bob Evans. We nemen eens iets anders dan een hamburger, Wout heeft Roastbeef en ik neem pasta met stroganof. Smaakt prima. Nikki eet hier iets minder, want die vind niks lekker. Zelfs de ijsjes en de snoepjes zijn hier niet naar haar zin. Gelukkig eet ze veel fruit en tomaat dus we maken ons niet druk.

Bij de Walmart slaag ik eindelijk voor een krultang, dus nou komt het misschien ook nog eens goed met dat haar hier. We weten nou hoe we binnendoor moeten rijden en zijn binnen een kwartier weer bij de villa. Ondertussen is het weer 8 uur maar we sluiten de dag weer af met een zwempartij. Nikki gaat straks in een recordtempo haar zwemdiploma halen. Hopen we...

Op verzoek nog een paar foto's van de villa. We begrijpen dat er nog meer forummers hier gaan verblijven. Achteraf ligt het park dus best centraal. Er zijn nu ook veel villa's bezet. Zeker bij meer dan 50% staan er auto's geparkeerd. Ook zien we dagelijks beveiliging door te straten, maar of dat dan zo'n goed teken is weet ik niet.
Onze villa is mooi, het zwembad heerlijk, dus wij houden het hier nog wel even uit.







































De meiden slapen in het stapelbed, dat vinden ze wel prettig bij elkaar en beneden bij papa en mama.
De volgende kamers staan dus leeg en ongebruikt.






























5 opmerkingen:

  1. Hoi Jacqueline (en de rest van de familie natuurlijk!),

    Ik heb net even alles doorgelezen, leuk om te horen en te zien dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Nog heel veel plezier daar met elkaar.

    Groetjes,
    Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat de villa foto's zijn schitterend, jullie slaan je er wel doorheen. Ook de foto's van Animal Kingsdom zijn erg leuk, jullie hebben de leuke attracties wel gedaan, nou geniet nog en een Florida groet van ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi allemaal,
    Probeer het nog een keer als anoniem. Leuk te zien dat jullie het zo naar je zin hebt. Alle verslagen tot nu toe gelezen. Wat een mooie villa hebben jullie daar. Blijven jullie volgen. Groetjes van oma en opa en dikke kus voor de meiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie fotos van een mooie villa, ik zie nu dat de inrichting van de keuken exact hetzelfde is als van de villa er naast (nummer 543) waar wij vorig jaar hebben 'gebivakkeerd'.

    Fijn om te lezen dat in 'ons straatje' nu meer villas zijn bewoond, in juni vorig jaar waren wij bijna de enige bewoners op Scrub Jay Way.
    In december vorig jaar zijn wij er ook nog ff wezen kijken en toen was het overigens ook nog vrij rustig wat verhuurde villa's betreft.

    Enne...pas op als je achter/naast de villa het grasveld op gaat om bv ff naar de vijver te lopen, want wij hebben daar vorig jaar door de tuinmannen 2x een slang zien vangen van dik 1,5 meter :-o

    Nog 7 weken te gaan voordat wij ook weer op Scrub Jay Way mogen vertoeven...

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, of het een goed teken is dat de beveiliging vaak door de straten rijdt.. Ik zou het positief zien !
    Nog genoeg ruimte in de villa met al die lege slaapkamers ;-)

    BeantwoordenVerwijderen