dinsdag 27 juli 2010

Little Toot

Maandag 26 juli 2010

We staan vandaag op de relaxstand, het is gister laat geworden en de meiden slapen uit. De planning is vandaag naar Clearwater Beach te gaan en mee te varen op de Little Toot. We lezen er zulke goede berichten over op Orlandotips.
We ontbijten bij de Cracker Barell onderweg en de appeltjes smaken mij wel en de havermout lust Wout dan weer. De meiden hebben ook een eitje gegeten, heerlijk.

Het is best nog een eindje rijden, maar  we rijden er zo naar toe en kunnen mee met de afvaart van 1 uur. Maar helaas geen dolfijnen op de foto. Ik was nog zo gelukkig om er 3 te zien springen in een golf naast de boot, maar ze zijn ons niet gevolgd, ook al heeft de kapitein er alle moeite voor gedaan.
We kunnen gratis nog een keer terug, maar het is best wel een eind rijden, en nu hebben we nog een leuke dag gehad, maar als je weer anderhalf uur op die boot zit en geen dolfijn ziet, baal je wel.
We hebben namelijk wel eens meer daar een boottochtje gemaakt en ook geen dolfijn gezien. Het ligt dus aan ons. Jammer.
Het klinkt misschien een beetje raar, maar we vonden het te warm om ook nog even op het strand te gaan liggen, dus we zijn weer gauw in de auto gestapt en teruggereden naar Orlando.
Bij de Loop hebben we bij Johnny Rockets gegeten en inderdaad de milkshakes zijn heerlijk. En bij Michaels heb ik de eerste scrapspullen gekocht. En dan is het zo weer laat. we gaan om 8 uur nog zwemmen in ons badje en pyama aan en slapen maar.

5 opmerkingen:

  1. He ik ben weer bij, en wat hebben jullie leuke dingen gedaan. Je hebt in ieder geval dolfijnen gezien het kan slechter...
    Wat een leven huh in Florida.

    Nou jullie genieten heerlijk das duidelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai, ik kon ook niet eerder een reactie geven. Ik hoop dat deze mail jullie bereikt, want het lukt me niet om vanaf de camping mailtjes te versturen. Lees dat jullie het weer ongeloof leuk hebben. Geniet ervan en ik hou het blog in de gaten!
    Liefs, Ferdi, Helma en Isabel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi allemaal,
    wat fijn dat jullie het zo goed naar je zin hebben.wel leuk dat we mee kunnen lezen wat jullie daar beleven,nog veel plezier allemaal gr leo en els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat het niet gelukt is om een dolfijn op de foto te krijgen maar jullie hebben ze in ieder geval wel gezien.
    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer inderdaad dat je geen dolfijn op de gevoelige plaat hebt kunnen vastleggen. Misschien dat je je nog bedankt de komende dagen en toch nog een keer terug gaat. Het is natuurlijk gratis deze keer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen