zaterdag 24 juli 2010

vroege vogels


We zijn inderdaad lekker vroeg wakker. Om half 5 is Nikki niet meer te houden. We proberen nog een DVD op te zetten, maar die zijn regio gebonden en doen het dus niet, dus ondertussen is de hele familie klaar wakker en uit bed. We ruimen de koffers leeg en gaan vroeg ontbijten bij Ponderosa. Het buffet met ei, spek en fruit is ons bekend en ons  buikje is weer gevuld. Daarna door naar de Walmart om boodschappen in te slaan. We hebben heel wat nodig want we moeten nu ook wasmiddel, vuilniszakken en de hele mikmak inslaan en dat is nog best lastig in het buitenland. We moeten dan ook lachen als we met nog twee Nederlandse dames ons staan te verwonderen welke verpakking we nu moeten kiezen. Voor de dames was het al de tweede fles, want de eerste fles wast niet goed schoon. Wij kiezen voor Tide, dat verkopen ze ook altijd in hotels in kleinverpakking.
Je kunt er eindeloos rondlopen, maar we houden ons bezoek zo kort mogelijk en willen dan de boodschappen eerst even gaan thuisbrengen.
Helaas doet onze Woutwout het niet, want we willen binnendoor terug, maar blijken achteraf een knap rondje rondom Kissimee te hebben gereden. Uiteindelijk vinden we de villa weer terug en besluiten nu om eerst te gaan zwemmen. Lekker hoor en de meiden hebben enorme lol.

We eten een stuk stokbrood met knakworst en daarna gaan de meiden gewoon door met zwemmen.
Na een tijdje hebben we de gebruikelijke regenbui en het is weer een pittige, dus we kleden ons aan en gaan op weg om aan onze verplichtingen te voldoen. We moeten formulieren inleveren bij de beheerders, maar die blijken niet aanwezig te zijn op de aangegeven kantoortijden. Lekker dan, we gaan maar door naar Downtown Disney om te gaan shoppen. We slagen al lekker voor allerlei verjaardagscadeautjes. De verwachting is ook erg hoog in de kerstwinkel, maar de creditcard heeft hier niets te doen. En dat doet ie anders nooit...
We komen niet weg zonder dat de meiden hebben gespeeld bij Mister Potatoehead en de Legowinkel, maar ondertussen slaat de vermoeidheid weer toe en vertrekken we om te gaan eten bij Perkins. Voor Nikki hebben ze hier kippensoep, Jamie neemt een kindermenu want ze heeft niet zo'n honger, en de baconburger met salade erbij smaakt ons heerlijk.
De meiden vallen in de auto al in slaap. Als we bij de villa aankomen, lopen we de beheerders alsnog tegen het lijf en kunnen we ons formulier toch nog kwijt. Hele lieve mensen trouwens.
Morgen maken we er weer een Disneydag van.

1 opmerking:

  1. Hey hoi,

    Leuk dat jullie naast "ons" huis zitten waar wij vorig jaar hebben gezeten (nummer 453). Voor dit jaar was het echter voor AV helaas niet meer mogelijk om 1 van die 5 huizen in het rijtje te boeken (vreemd) dus nu hebben wij rechtstreeks de villa op nummer 501 geboekt. ( Ligt paar huizen verderop )

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen