donderdag 5 augustus 2010

Yes we can !

Woensdag 4 augustus 2010

Als we wakker worden rijdt Wouter zoals anders naar de Publix voor vers brood en aanvulling van de overige boodschappen. We ontbijten en springen daarna het zwembad in. Yes we can, we doen relaxed. Heerlijk hoor we blijven bij de villa. Maar ja een boek lezen is er uiteraard niet bij. Er moet sowieso opgepast worden met een kleutertje in het water en entertainment hoort er ook wel een beetje bij. Maar we hebben wel plezier.


Misschien gaan we wel oefenen om 4 hoog te komen.

We eten s' middags ook een broodje in de villa en dan is het wel weer tijd voor aktie. We gaan nog een keertje naar Epcot. Jamie wil graag naar Worldshowcase om in alle landen een knutselwerk te verzamelen.


Wij gaan Epcot steeds meer waarderen en vermaken ons intussen in de winkeltjes of kijken mensen als de meiden kleuren. Wel komen we elke keer leuke characters tegen en we kunnen het niet laten, de rij is elke keer maar kort dus even een fotomoment.
Knabbel en Babbel, Pooh en Teigertje, Beauty and the Beast en Sneeuwwitje.





We waren om half 2 in het park en tegen 7 uur hebben we het rondje gelopen. We gaan eerst een hamburger eten en daarna willen de meiden graag nog even gamen (met een soort puck over de grond schuiven en punten scoren) en nog in Space Ship Earth. Dit is zo leuk, eerst maak je een rit in een karretje over communicatie vanaf de oertijd tot nu, daarna worden er allerlei vragen gesteld en a.h.v. je antwoorden wordt er een filmpje in elkaar gezet met je eigen hoofd erop. Daarna kan je de foto's hiervan oproepen en per mail verzenden. Jamie stuurt ze dit keer naar opa en oma.
Het is alweer bij negenen als we het park verlaten, we wachten niet meer op het vuurwerk want dan wordt het echt te laat. Ook al willen de meiden nog niet weg, en eigenlijk voelen we ons nog fris en fruitig. Het is ons wel bevallen zo'n half dagje pretpark. Het was volgens ons ook niet druk in het park, het was wel weer heet met 's middags een dreigende onweersbui die iets afkoelde maar uiteindelijk niet boven ons losbarstte.


5 opmerkingen:

  1. Als wij een 'relaxdagje' hebben, houdt dat ook in dat wij dan toch rond het middag uur evengoed op pad gaan naar een mall of outlet.

    Epcot is ook onze favoriet en wij blijven altijd tot na het vuurwerk want dat is echt gaaf ondanks dat wij dat al zeker 9 keer gezien hebben.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben blij dat jullie er zo positief over zijn, want van de 4 Disneyparken die we bezoeken verwacht ik het minst van deze ... Maar door jullie ben ik er meer gerust in !

    Het ziet er in ieder geval weer een toffe dag uit. Foto's in het zwembad of met de characters van Disney vervelen nooit ;)

    Geniet van jullie vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke foto's in de pool, het lijkt circus du soleil wel. Dit is een uitstekend idee, eerst relax genieten van de pool en dan erop uit.

    Bij ons zijn Soarin, en Test Track de favo's in Epcot ook in die volgorde.

    Tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, die van 4 wil ik nog wel zien gebeuren deze vakantie hoor, jullie hebben genoeg tijd om er voor te oefenen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een relaxdag hoort er af en toe bij !
    Heerlijk zo aan het zwembad.

    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen