zondag 8 augustus 2010

Jamie 11 jaar

Vrijdag 6 augustus 2010

Hieperdepiep hoera, Jamie is vandaag jarig. We zingen haar met Happy Birthday wakker en Nikki verklapt gelijk dat er slingers hangen.


Ze krijgt een paar kaarten, en twee kleine cadeautjes, van Nikki oorbelletjes van Mickey en van ons een horloge. Op schiphol heeft ze een DS XL gekocht en die moet ze nog met haar verjaardagscentjes afbetalen, maar ze is er erg blij mee.
We gaan vandaag naar Magic Kingdom en hoewel we er niet heel vroeg zijn is het nog rustig als we aankomen bij Big Thunder Mountain. We kunnen zo doorlopen en gaan daarna nog een keer. Nikki nemen we gewoon mee en die vind het leuk. Daarna met de FP in Splash Mountain want dit staat deze vakantie op de tweede plaats (na de autootjes in Tomorrowland, gek wordt ik ervan).
Dan gaan we in Main Street even koffie drinken met een "taartje".


Natuurlijk heeft ze ook een verjaardagsbutton op en wordt vriendelijk door heel veel mensen gefeliciteerd. Als we in Mainstreet lopen wordt er ook nog gezongen voor haar door een castmember die gelijk een paar mensen mee laat zingen en die mensen doen het nog ook. Schitterend.
Daarna bekijken we de Celebrate Street Party en Dream along with Mickey show voor het kasteel.



Elke keer als we langs de parasolletjes c.q. pluutjes lopen vind ze deze toch zo leuk en daarom mag er eentje uitzoeken voor haar verjaardag. Natuurlijk krijgen we dan Nikki op ons dak want die wil er ook heel graag eentje. We negeren de krokodillentranen en beloven dat als zij jarig is ze er ook een mag uitzoeken. Nou is zij over 3 dagen ook jarig dus we bestellen er alvast stiekem een.


We hebben een beetje genoeg van de warmte en gaan lekker de airco in. We gaan de huisjes van Mickey en Minnie bekijken en in de rij staan om met Tinkelbell op de foto te gaan. Duurt trouwens een uur.


Dan is het tijd om onze FP te gebruiken voor Space Moutain. Jamie en ik kunnen maar 1 keer want dan is het tijd om naar Chef Mickey te gaan waar we hebben gereserveerd voor het eten met uiteraard Mickey en Friends.
Het eten is heerlijk, misschien een beperkte keuze als je geen vis lust, en voor Nikki zijn er geen frietjes, maar met een vol buikje gaan we weer terug naar MK.


We willen graag de lichtjesparade zien en anderhalf uur van te voren zitten mensen al te wachten, als we om 9 uur aan komen lopen weten we niet wat we zien. Rijen dik staat iedereen langs de kant en we mogen alleen nog maar doorlopen. Wouter blijft met de meiden illegaal staan en ik loop door met de buggy. Met Nikki op zijn nek en Wout met het zweet op zijn rug kunnen ze het toch goed zien en ik zie het van een afstand en daarom hebben we geen foto's of film maar voor Nikki is het de eerste keer live en wakker.
Later blijkt dat het park tot 3 uur 's nachts open is, we stonden ons al te verbazen dat er om half elf nog mensen het park binnen gingen maar dit verklaart dus de drukte.

We gaan het park voor de grote meute verlaten en hebben echt geluk als we het hele vuurwerk vanaf de boot kunnen meemaken. Volgens mij heb je hier nog het mooiste plekje. Het vuurwerk is zo schitterend dat het nooit verveeld. Wel is het nog grootser dan twee jaar geleden en verspreid over een veel groter gebied.

De dag zit er op, we kunnen weer terug kijken op een leuke verjaardag.
Als we terug komen in de villa, laten we de meiden nog maar even nastuiteren want we gaan morgen echt lang uitslapen.


3 Barkies op de bank na een lange Disney dag.

6 opmerkingen:

  1. Nog van harte gefeliciteerd en wat hebben jullie er een gezellige verjaardag van gemaakt zeg.
    Maar slopend is het wel hè zo'n dag slenteren door zo'n park.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals een dikke proficiat aan de kleine meid gewenst.

    En jullie kunnen trots zijn dat je jullie dochter zo een mooie verjaardag hebben kunnen geven.

    Helemaal geweldig deze dag !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. H A R T E L I J K G E F E L I C I T E E R D

    Jullie hebben echt een prachtige verjaardag gehad in MK, en leuk is het dat je dan een button krijgt zodat iedereen ziet dat je jarig bent. Vorig jaar heeft Petra dr verjaardag ook gevierd in MK en toen hadden ze een actie dat de jarige gratis toegang had of vd tegenwaarde iets mocht uitzoeken in een vd winkels, dat was een leuk kadootje van Disney ;-)

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Iedereen van harte gefeliciteerd daar. Tja het is bijzonder om jarig te zijn in Magic Kingdom.
    Anders dan anders.

    Heerlijke dag er van gemaakt lees ik en ben zeer benieuwd naar het vervolg.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oei, nog gefeliciteerd met gisteren...enne, wat een geweldige belevenis als je toegezongen wordt in een pretpark, en dat over een paar dagen weer...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een beetje te laat maar toch nog HARTELIJK GEFELICITEERD !! Heerlijk om je verjaardag in het MK te vieren. En leuk dat je wordt gefeliciteerd door iedereen !

    BeantwoordenVerwijderen