zondag 15 augustus 2010

Weer thuis

We staan om 7 uur op. De koffers zijn nagenoeg ingepakt, de laatste spullen erbij. Het past echt maar net. We hebben nog kilo's over maar de hoeveelheid moet echt in 4 toch wel grote koffers worden gepropt. De handdoeken in de wasmachine stoppen en het huis even stofzuigen. Daarna trekken we de deur dicht op weg naar de Walmart. We gaan voor de laatste keer onze nagels laten doen, zodat we netjes thuis komen. 
We zijn wat te vroeg, om half 10 gaat het winkeltje pas open, dus we lopen nog even door de winkel voor wat lekker dingen. De meiden weer helemaal blij gaan we om kwart over 10 verder en stoppen bij de Loop voor een broodje bij Panera. Dit kunnen we tussen de middag lekker als lunch gebruiken. 
De eerste vlucht gaat nagenoeg op tijd weg. Wel hebben we slechte plaatsen. Het vliegtuig is veranderd en ineens is rij 24 de laatste rij in het vliegtuig. En dan zit er ook nog een vervelende meneer voor je die naar achteren gaat en elke keer zijn armen omhoog doet en op de stoelleuning legt. Jakkie. Ik heb een heel sprookjesboek heel hard voor zitten lezen zo'n beetje in z'n oor, dus in slaap vallen lukte niet echt hoop ik.
De landing is wel een beetje een probleem, we krijgen slecht weer in Washington en moeten blijven rondcirkelen tot we mogen. Heel veel mensen in paniek voor hun aansluiting. Wij hebben er wel vertouwen in om deze nog te halen. Gezien onze ervaringen van twee jaar geleden, weten we dat ze op elkaar wachten bij dergelijke omstandigheden. We lopen een paar gates verder en kunnen gelijk boarden. We wachten nog op enkele passagiers, er wordt nog een band verwisseld en dan kunnen we uiteindelijk nog niet weg, vanwege het slechte weer. Alles staat stil en de vliegtuigen richting Europa staan in de rij om weg te kunnen. Dus we zitten nog 2 uur in het vliegtuig. Dat is jammer want eigenlijk hadden we bedacht om ergens nog wat te eten.


Maar gelukkig gaan we uiteindelijk toch en de meiden en Wouter slapen best een hele tijd en ik uiteraard nog geen kwartier. Opa en oma halen ons op van Schiphol en omdat ze ons blog gevolgd hebben weten ze bijna alles al. 
De meiden spelen weer met vriendjes en vriendinnetjes en zijn 's avonds nog niet naar bed te krijgen. Wel slapen we de volgende dag gigantisch uit. Half 10 is echt heel lang met Nikki.
Op zaterdag komt de familie nog even langs om al een heel klein beetje de verjaardagen van de meiden te vieren en alvast even bij te kletsen over de verschillende vakanties en nu is het alweer zondag. Even alle klusjes doen en dan is het morgen weer werken.
Voor iedereen die nog gaat een hele fijne vakantie gewenst en voor alle anderen veel plezier met plannen.

Sorry even geen foto's de laatste staan nog op de laptop en even geen stick bij de hand.
Wout aan de stofzuig, de hoeveelheid koffers en het slechte weer vanuit vliegtuig moeten jullie er bij denken.

6 opmerkingen:

  1. He jullie moeten weer in het gareel, vervelend zo'n kerel naast je in het vliegtuig. Je kan geen kant op en het irriteert alleen maar meer.

    Je zal gedacht hebben Don't get mad, get even!! Jij gaat van sprookjes genieten.

    Nou sterkte met de jetleg, en bedankt voor het leuke blog!!

    Groetjes Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig zijn jullie ook weer veilig thuis.
    Wel vervelend die vertraging maar uiteindelijk is het goed gekomen.
    Bedankt voor het delen van jullie ervaringen, het was leuk om mee te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blij dat ondanks de vertragingen jullie toch veilig zijn thuisgekomen, en dat is toch het belangrijkste.

    Heel fel bedankt dat wij jullie mochten volgen in jullie vakantie, we hebben er hier thuis in de regen echt van genoten !! ;)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook wij zijn inmiddels weer thuis en hebben duidelijk een betere terugvlucht gehad dan jullie. Wel vervelend voor jullie hoor. En het is al zo vervelend om weer naar huis te moeten gaan. Gelukkig kunnen jullie net als wij terugkijken op een mooie vakantie en dat zorgt gelukkig voor weer wat napret. Ook succes met de jetlag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks de vertraging toch Welkom Thuis !!!

    Wij hebben echt genoten van jullie blog de afgelopen weken terwijl jullie verbleven in ons 'buurhuis'. Jullie hebben daar echt een wereldtijd gehad en hopen dat de laatste fotos snel geplaatst gaan worden.

    Over een kleine 4 weken gaan wij en zullen ervoor zorgen dat jullie via onze blog toch weer even op de Scrub Jay Way kunnen zijn ;-)

    Groetjes & bedankt,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. vertragingen of niet, uiteindelijk ben je dan toch weer thuis, welkom !
    Met veel plezier hebben we de belevenissen van jullie gevolgd.
    Woensdag vliegen wij de plas over !!

    BeantwoordenVerwijderen