donderdag 12 augustus 2010

Afscheid van Magic Kingdom

Woensdag 11 augustus 2010

Ons laatste dagje van de vakantie. In het begin ging het zo langzaam, we keken zo uit naar alles wat nog ging komen, maar wat is het achteraf toch weer snel voorbij gegaan. Maar we vinden het altijd ook wel weer prettig om naar huis te gaan. Alleen jammer dat daar gelijk het gewone leven weer staat te wachten, ofwel de WAS.

Vooraf stond vast dat onze laatste dag in Magic Kingdom zou zijn. Zelf had ik het eigenlijk wel een beetje gezien daar, maar Wouter en de meiden waren vastbesloten, Magic Kingdom punt.
We staan gelukkig op met een zonnetje, het kost een klein beetje moeite om vooral Jamie uit bed te slepen, maar we stappen om 9 uur het park binnen.
het heeft wat jaartjes geduurd, maar we zijn er nu helemaal van overtuigd dat het loont om er vroeg te zijn.
De laatste keer Spash 2x, Big Thunder Mountain 2x, Pirates, Jack Sparrow, Aladdin, Toon Town, Speedway (gelukkig), Peter Pan, Space Mountain, frozen lemonade (jammer).
De show voor het kasteel wordt op het laatste moment gecancelled, jammer maar hope to see you real soon...













We gaan nog even naar Blizzard Beach. Puf wat is het warm, we gaan gauw de lazy river in, we moeten wel een keer schuilen voor de regen, maar er is geen onweer dus alles gaat gewoon door.

Om 6 uur vertrekken we ook hier en gaan eten bij Cracker Barell aan de 192. De meiden delen samen een Roastbeef en Wouter en ik kiezen voor een hamburger met salade. We hebben geen spijt dat we voor vertrouwd zijn gegaan.





De koffers zijn ondertussen op 1 na ingepakt en qua gewicht zitten we wel goed, maar het past er maar net allemaal in, hoop ik. De UGG'S nemen een beetje veel plek in beslag. Een koffer erbij is niet echt een optie, want dat gaat niet in de auto passen. Het wordt nu al een beetje proppen.

Dit was dus ons laatste verslag vanuit Orlando. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het nut van een villa zien we heel goed in, het is ons hier prima bevallen met een eigen zwembad, maar of we er nu optimaal gebruik van hebben gemaakt, daarvoor zijn we te druk geweest denk ik.
Verder hebben we het geluk dat we lekker onze verjaardagen hier kunnen vieren, en ja daar zijn we best wel een beetje trots op dat we ze dit allemaal kunnen laten doen, maar we zijn er ook trots op dat als we volgend jaar naar de camping in Zeeland gaan, ze het daar ook enorm naar hun zin hebben. Het is tot nu toe nog een beetje onze verslaving die we ze langzaam mee geven.

Verder is het bijhouden van het blog heel erg meegevallen. Het was eigenlijk niet echt de bedoeling, maar ongemerkt krijg je heel wat volgers. Allemaal heel erg bedankt voor de leuke reacties en ik ga jullie zeker ook allemaal volgen als we weer thuis zijn

9 opmerkingen:

  1. Ha één van die volgers ben ik, enne jullie hebben ons weer veel leuks voorgeschoteld. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om jullie blog te lezen!!

    Maar jullie knijpen de Florida tube wel ECHT helemaal leeg. Kingdom en Blizzard Beach echt heel leuk voor jullie allemaal. Het eten bij Cracker is gewoon erg goed, dus die keuze snap ik helemaal.

    Enne de volgende keer zijn we weer volgers hoor. Nog een goede reis terug !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zeg, jullie laatste dosis Disney hebben jullie goed benut, eerst een pret en daarna een water park!

    Enne...die Uggs kun je toch gewoon aan trekken?
    Het veilige reis terug en succes met het gewone leven

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zit erop. Helaas. Maar gelukkig hebben jullie een mooie vakantie gehad om op terug te kijken. Bedankt dat we mochten meelezen, ik vond het erg leuk. En zeker nu ik jullie ook nog even snel "in het echt" heb gezien.
    Alvast een hele goede reis terug naar huis en veel succes met de jetlag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook ik heb jullie blog met veel plezier gevolgd. Jammer dat het er voor jullie al weer op zit. Maar leuk om te lezen dat de kids volgend jaar op de camping ook heerlijk kunnen genieten. Voor hen maakt de plaats eigenlijk niet zo veel uit.
    Een hele goede terugreis gewenst !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammmer, het zit er voor jullie helaas al weer op. Wij hebben dagelijks genoten van jouw blog met de voor ons vertrouwde layout ;-) en hopen dat er volgend jaar vanaf de camping ook zo'n mooie blog zal gaan verschijnen.

    Leuk om te lezen dat ook jij veel plezier hebt in het vakantiebloggen, er gaat inderdaad elke avond wel wat tijd in zitten maar het is toch reuzeleuk om te doen. Persoonlijk vindt ik het zelfs een beetje verslavend.

    Succes met het inpakken van de laatste koffer, en wij wensen jullie alvast een hele goede terugvlucht zonder vertragingen, en hopleijk komt er nog een mooie afsluiter van deze blog ;-)

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Spijtig dat deze leuke vakantie erop zit, we hebben hier werkelijk van jullie blog genoten.

    bedankt dat we mochten meevolgen !!

    Groetjes, en een veilige reis gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Jacqueline,

    Wat gaat de tijd toch vlug he?! Zo sta je nog alles in je "tijdelijke inloopkast" te "proppen" en zo "prop" je alles weer in een koffer. En dat laatste bedoel ik wel letterlijk want ik weet uit ervaring dat je toch veel meer heb gekocht dan dat je dacht. Maar wat maakt het uit, je hebt een heerlijke vakantie achter de rug en heb toch ook een rugzakje met de mooiste herinneringen en ervaringen erbij. Drie speciale verjaardagen, dat kan niemand je meer afnemen
    Een veilige terugreis gewenst en ik hoop je gauw te horen.

    Groetjes
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. een hele fijne terugreis gewenst. En jullie kunnen terug kijken op een pracht vakantie.

    En succes met de was:)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben misschien wel een beetje laat met de reactie, maar wil toch nog even zeggen dat ik genoten heb van jullie blog. Jullie halen net als wij alles uit een vakantie.
    Wij hebben eigenlijk geen vakantie, zoveel gaan wij doen als we daar zijn. Parken bezoeken, shoppen, eten en natuurlijk een cruise. De cruise is de enige plek waar we een beetje kunnen uitrusten, alhoewel er genoeg te doen is op de eilanden en op het schip.

    Hopenlijk hebben jullie een goede terug reis gehad en kunnen jullie nog lang terug kijken op een geslaagde vakantie.

    Misschien tot een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen