dinsdag 10 augustus 2010

Nikki 5 jaar

Maandag 9 augustus 2010

Ter afsluiting van onze nationale feestweek is Nikki jarig. We hebben het gisteren een beetje te laat gemaakt dus ze wordt niet vrolijk wakker. Maar ze moet er uit, we moeten om 9 uur in Magic Kingdom zijn.
We zingen toch Happy Birthday en uiteindelijk komt ze haar cadeautjes uitpakken. Jamie heeft een beker voor haar gekocht en ze krijgt ook nog schoentjes en handschoenen voor bij haar Assepoester outfit.




We eten een donut in de auto en het lukt we staan bij Pluto in de eerste rij geparkeerd. We zien voor de eerste keer de opening van het park met de aankomst van Mickey met de stoomtrein. We halen een verjaardagsbutton en ze wordt door heel veel mensen gefeliciteerd in Mainstreet. Je ziet haar glunderen, ze snapt nog niet zo goed dat ze Thank you moet zeggen en zegt steeds Happy Birthday.
Om iets over 9 zijn we bij de Bibbidi Bobbidi Boutique. We hebben onze eigen Assepoester jurk meegenomen en ze wordt opgemaakt als een prinses.


En dit is het eindresultaat onze eigen prinses Nikki. We vinden het nog meevallen, misschien komt dat omdat het je eigen kind is, zelf vind ze het in ieder geval erg leuk en ondanks de warmte houdt ze het nog een hele tijd vol om met jurk rond te lopen. Wel gaat d'r haar net zoals gewoonlijk steeds rommeliger zitten en soort punkmodel en dat hoort meer bij d'r maar misschien went het ook wel.
Voor de fotopass kun je ook nog een paar foto's in een studio laten maken, maar ze voelt zich erg ongelukkig als ze op een bepaalde manier moet gaan staan/zitten en lachen en de fotograaf doet erg z'n best maar het komt er niet uit. Misschien had ik beter zelf een paar foto's kunnen maken, maar jammer dan.
We hebben er zeker geen spijt van, ze maken er best een theater van en we vonden het een leuke ervaring.

Daarna is het tijd voor ons ontbijt met Assepoester in het kasteel.


We zien hier ook de andere prinsessen, Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel en Belle. We waren ons handtekeningenboekje vergeten, dus we hebben maar weer een nieuwe aangeschaft. Ze blijven dan in ieder geval wat langer aan je tafel staan voor een praatje anders lopen ze na het foto's maken snel weer door. Het ontbijt is goed verzorgd en we nemen er dan ook lekker de tijd voor.

De rest van de dag wordt een beetje door Nikki bepaald. In ieder geval Splash Mountain nog een keer en we komen er voor het eerst behoorlijk nat uit. We doen Peter Pan, Sneeuwwitje en Pooh en natuurlijk de autootjes. We kijken toch nog een keer naar de parade, maar als het net begonnen begint het met regenen en dan barst het weer los en gaat alles in sneltreintempo voorbij. Jammer hoor.



Het klaart gelukkig weer op en we gaan nog even naar Belle die een verhaaltje vertelt, jammer dat dit weggaat. We eten een hamburger in het park en Nikki heeft hier tot nu toe nog de lekkerste kippensoep gegeten.
We blijven tot de lichtjesparade en een half uurtje voor tijd nemen we plaats in de tweede rij. Maar we kunnen het fantastisch zien want iedereen blijft zitten en wij ook, dus echt helemaal top. Ik zie de parade nu ook voor het eerst echt goed en we vertrekken helemaal blij uit het park.




Bij de boot ontmoeten we nog een familie waarvan we de blog volgen. Als ze me aanspreekt gok ik dat het Marja is, maar het is natuurlijk Sonja en family. We praten even kort, zij hebben het heel leuk, wij ook. Ik vind het wel bijzonder, er lopen hier zoveel mensen en toch om je elkaar tegen. Zij herkennen ons ook nog.
Het was inderdaad weer een magische dag.

9 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige prinses hadden jullie de hele dag mee zeg. Een echte Prinses voor een volgende Disney film vermoed ik...
    Dat kan niet anders.

    Jullie hebben er ook erg leuke foto's van. Dat is zeker leuk als je later je blog terug leest !!

    Wat ik heel mooi vind... dat zijn de foto's van de lichtjes parade. Die zien er prachtig en gestoken uit.

    Leuk dat jullie Sonja en co tegen kwamen !!

    Nou geniet ze nog, tot morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met Nikki!

    Ik vond de BB Boutique toch ook wel een van de hoogtepunten van onze vakantie. Die toetjes van de meiden toen ze zichzelf zagen zal ik nooit vergeten. Het is natuurlijk wel heel bijzonder als zo je verjaardag begint en daarna nog even met alle andere (collega)prinsessen op de foto.....de dag kan dan niet meer stuk lijkt me.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een dikke proficiat birthday girl !! :) Ze zag er stralend uit.

    fijn zo een mini blog meeting :)

    Weeral een leuke dag in het magic kingdom!!

    Even iets helemaal anders, heb je de layout van deze blog zelf gemaakt? want ik vind het echt heel mooi !

    Geniet ervan en tot morgen !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd met jullie 'grote' dochter, wat een mooie prinses zeg!!
    Wij hadden ook 2 van die minimeetings in de meivakantie, superleuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie afsluiting van de feestweek, en dan die foto van Nikki voor de spiegel, he-le-maal ge-wel-dig !!!!
    Dat zal wat worden als ze dr 'sweet-sixteen' gaat vieren in orlando ;-)

    Het valt ons op dat er op 453 Scrub Jay Way heel vaak mooie prinsesjes 'resideren' :-)

    Het is inderdaad leuk als je herkend wordt, eerst dat argwanende zo van 'ben je het nu wel of ben je het nu niet' en daarna wordt het spontaan gezellig tips uitwisselen.

    Groetjes & tot morgen,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een super dag om nooit te vergeten, 5 jaar is natuurlijk ook wel een mooie leeftijd.
    Disney is perfect om het daar te vieren.
    De layout van het blog was mij ook al opgevallen, erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee...ik was het niet!!, Het was "die andere"... Sonja vertelde het al bij thuis komst, grappig dat ze jullie had herkend.

    Wat een drukke, maar gezellige dag, en nog van Harte Gefeliciteerd

    BeantwoordenVerwijderen
  8. sorry, lig een dag achter. Maar toch nog van harte gefeliciteerd !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo wat een prinses zeg. Leuke jurk hoor.
    en wat een leuke dag voor jullie. zo leuk omdat te lezen. Duurt het wachten voor ons niet zo lang.

    Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen