zondag 1 augustus 2010

UGGS

Zaterdag 31 juli 2010

Het is gisteren laat geworden en we doen rustig aan. Maar we hebben een missie vandaag en dat zijn UGGS. Om 11 uur vertrekken we naar Prime, maar we komen in de file op de 4 en uiteindelijk is het 12 uur als we aankomen. En daar is het druk, heel druk, ja het is natuurlijk zaterdag, je vergeet hier de dagen een beetje.
Nou er staan geen rijen voor de UGGs winkel, maar het is er lekker druk met allemaal enthousiaste mensen die met tassen weggaan.
Wij worden er ook een beetje opgewonden van en uiteindelijk slagen we alle drie.
Nikki heeft een korter model met een omgeslagen bontrand en Jamie en ik hebben van achter elastiek, daar ben ik erg blij mee anders passen mijn kuiten er nooit in. Jamie heeft ondertussen dezelfde maat als ik, dus mocht ze er uit groeien, heb ik gewoon 2 paar.



Nou ondertussen zit de stemming er hier helemaal in. We komen even bij met een Starbucks en een Haagen Dasz. We gaan nog even verder. We slagen nog bij Nike voor een korte broek en we gaan ook nog de Aeropostal binnen. Daar is alles voor 50% afgeprijst en voor belachelijk weinig slagen Jamie en Wouter hier. Het is ook heel druk in de winkel met lange rijen voor de paskamers en kassa. De winkeltijd is weer voorbij gevlogen en we vertrekken want we hebben nog meer plannen voor vandaag.

We gaan naar de Wallmart en de meiden willen hun nagels laten doen. Alleen nagellak is niet zo duur, maar Jamie en ik laten ons een pedicure aansmeren door een heel snel sprekende aziaat, die we op een gegeven moment helemaal niet meer snappen, maar die erg grappig is. We laten het maar over ons heen komen en vinden het helemaal geweldig. De stoelmassage staat bij mij een beetje hard ingesteld want het doet gewoon zeer als mijn onderrug aan de beurt is.


Nikki krijgt hele mooie bloemetjes op die kleine nageltjes knap hoor.

En dit is het resultaat


Hierna weer snel terug naar de villa, want de meiden willen nog even zwemmen.
Wouter gaat ondertussen een pizza halen bij Pappa John's en het smaakt ons heerlijk. We hebben er genoeg aan want we willen plek overhouden voor vanavond.




Om 6 uur vertrekken we naar Magic Kingdom. We hebben gereserveerd voor een dessertparty waarbij we naar Wishes kunnen kijken. Nou wij vonden het in een woord geweldig. Eerst kunnen we de lekkerste dingen pakken. Aardbeien in chocolade gedoopt, brownies, fruit, creme brulee, gebakjes en noem maar op. Je kunt zovaak pakken als je kunt en het blijft ook nog staan tijdens het vuurwerk. Maar we hebben ondertussen genoeg gehad en genieten van het vuurwerk. Nikki moeten we er wel even voor wakker maken want ze mag het nu niet weer missen.



We blijven na afloop nog even rustig zitten met een kopje koffie/thee en laten de drukte voor ons uitgaan. We lopen nog even de winkeltjes door en heel stiekem kopen ze alvast een kado voor mijn verjaardag. Als we vertrekken is het al 11 uur en het is nog druk in het park, want er is ook nog een lichtjesparade en we kunnen lekker rustig terug op de boot naar de parkeerplaats.

We hebben weer een super dag gehad vandaag.

10 opmerkingen:

  1. Gaaf dat de Uggs winkel geopend is! Is tie lekker groot??? Wij gaan er in september ook zeker een bezoekje aan brengen! Fijn dat jullie zo goed geslaagd zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn ook nog aan het twijfelen voor de dessert party, maar na het lezen van jullie blog kunnen we er bijna niet meer aan twijfelen !! Hoe waren de plaatsen? zag je alles heel goed ?? Want ik had in een review gelezen dat er wel betere plaatsen voor het vuurwerk te volgen waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk dagje weer en jammie ik heb al helemaal zin in de dessert party 2 oktober. Ziet er erg goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lekkere dag, enne het ziet er geweldig die Dessertparty. Trouwens het shoppen gaat jullie goed af, keep up the good work.

    Leuke foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi dat jullie zo goed geslaagd zijn in de Uggs store. Wij zijn op zoek geweest naar Ugg slippers voor onze schoonzus maar hebben ze nergens gevonden, misschien gaat het volgend jaar wel lukken.
    Veel plezier weer voor morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi,

    Hoe zit het met de prijzen van die Uggs in de outlet? Daar ben ik benieuwd naar.

    Veel plezier nog

    BeantwoordenVerwijderen
  7. super leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn bij de uggs...en wat een prachtige afsluiter zeg dat dessert buffet...en dat allemaal gedaan met mooie nagels ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Jacqueline, Wout en de kids,

    Dit weekend eindelijk eens even tijd gevonden om je blog helemaal te lezen.

    Eén ding wordt mij wel duidelijk, jullie hebben het geweldig daar. Leuk hoor.

    Als het allemaal lees begint het wel te kriebelen om ook zoiets te ondernemen!

    Allemaal nog een fijne vakantie en geniet er maar lekker van.

    Hartelijke groet van Henny en Rien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo hee, die Wishes Dessert Party lijkt ons wel wat, wij denken dat wij dan zo druk bezig zijn met smullen dat we het hele vuurwerk vergeten ;-)

    Als het goed is wordt 'onze' villa op nr 501 vanaf morgen (maandag) niet verhuurd , dus kun je ff stiekum gaan kijken :-)

    Groetjes en we kijken uit naar de volgende update,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat julli een super dag hebben gehad blijkt wel uit het verslag uit de foto's. En dat smullen, het water loopt me weer uit de mond

    BeantwoordenVerwijderen